destech hrc sensörler sensör grubu aksesuarlar

Artık konut içi kullanımda dahi kendine yer bulan IGK cihazlarının temel amacı iç ortamdaki havanın dışarıya verilip, dış ortamdan da taze havanın iç mekana alınmasıdır. IGK cihazları ise bu amacı, çoklu fonksiyonların koordineli çalışmasını sağlayan kontrol kartları ve sensörler ile gerçekleştirmektedir.

Destek Otomasyon’ un kendi tasarım ve üretimi olan CO2 sensörü, hava içerisindeki CO’ miktarını ölçmek için kullanılan sensördür. Nem sensörü ise havanın neminin ölçümü için kullanılmaktadır. Sıcaklık sensörü ise NTC 10kΩ tipi, hava sıcaklığı ölçümünde yararlanılan sensördür. Kontrol kartı bu sensörlere göre kalibre edilebilmektedir. Kanal tipi kullanım için uygun bir sensörlerdir.

Isı geri kazanım sistemlerinde daha iyi performansa ulaşarak ısınma ve havalandırma için kullanılan enerjide maksimum tasarrufa ulaşmak ve cihazların farklılıklarına göre değişen opsiyonlara uygun olarak sunulan aksesuar listesi; 

1. Sıcaklık Sensörü

NTC 10kΩ (@25°C) tipi hava sıcaklığı ölçümü için kullanılan sensördür. Kontrol kartı bu sensöre göre kalibre edilebilmektedir. Kanal tipi kullanıma uygundur.

2. Nem Sensörü

Havanın neminin ölçümü için kullanılan sensördür. Kontrol kartı bu sensöre göre kalibre edilebilmektedir. Kanal tipi kullanıma uygundur.

3. CO2 Sensörü

Hava içerisindeki CO2 miktarını ölçmek için kullanılan sensördür. Kontrol kartı bu sensöre göre kalibre edilebilmektedir. Kanal tipi kullanıma uygundur.

4. Nem & CO2 Sensörü

Hava içerisindeki CO2 ve nem miktarını aynı anda ölçmek için kullanılan sensördür. 2 sensörün birleştirilmesi ile oluşturulmuştur. Kontrol kartı bu sensöre göre kalibre edilebilmektedir. Kanal tipi kullanıma uygundur.

5. Basınç transmitter

Hava basınç farkının ölçülmesi için kullanılan sensördür. Sabit debi, sabit basınç fonksiyonları ve filtre kirlilik ölçümü için kullanılabilir. Kontrol kartı bu sensöre göre kalibre edilebilmektedir. Kanal tipi kullanıma uygundur.

AC Kontrol Kartı

AC Fan Kontrolü için tasarlanan AC Hız Ayar Kartı, cihaz üzerinde yer alan trimpot ile hız kontrolü sağlar. Kontrol kartı, kullanıcı arayüzleri ile kullanıma uygundur. AC hız ayar kartı fan çıkış, fan arıza, panel boost, low-mid-high fonksiyonları ile kontrol kartına ihtiyaç duyulmaksızın kullanıcı arayüzleri ile birlikte kullanılabilmektedir. 


Facebook


Linkedin


Youtube


Instagram